Isokenkäiset etsii uusia pelaajia

Laji on lentopallo, joukkueen kotipaikka on Oulu ja pelattava sarja Oulun paikallis- ja harrastesarjat. Joukkueeseen kuuluu 34 jäsentä ja kalenterissa on 144 tulevaa treeniä tai peliä.

Oulun Isokenkäiset osallistui kaudella 17-18 harrastesarjaan ja paikallissarjaan. Harrastesarjassa sijoitus oli 2/10 ja paikallissarjassa 6/7. Otamme uusia pelaajia Paikallissarjan joukkueeseen. Entiset sarjajyrät saavat meidän porukassa mukavaa seuraa ja rennon meiningin pelata aikuisessa seurassa. Osallistumme myös turnauksiin. Harjoituksista ja seuraan liittymisestä voi kysellä Heikki Tikkaselta. Etenkin paikallissarjatason pelaajia otetaan mukaan.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 35 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.