Isokenkäiset etsii uusia pelaajia

Laji on lentopallo, joukkueen kotipaikka on Oulu ja pelattava sarja Lentopallo harrastesarja ja turnaukset. Joukkueeseen kuuluu 34 jäsentä ja kalenterissa on 1 tulevaa treeniä tai peliä.

Oulun Isokenkäiset osallistui kaudella 16-17 harrastesarjaan. Olisi mukava, jos saisimme pelaajia lisää niin, että Paikallissarjaan voitaisiin osallistua. Osallistumme myös turnauksiin. Harjoituksista ja seuraan liittymisestä voi kysellä Heikki Tikkaselta. Etenkin paikallissarjatason pelaajia otetaan mukaan.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 2 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.